3 juni 2012

Regnet det bara öser ner.....

ja, milde himmel vad det kan regna - och blåsa - och vara kallt! Usch! Att vi kommit in i juni märks det inte mycket av minsann.... Långt mellan blogginläggen blir det, och inte händer det så himla mycket heller känns det som.
Jo, på jobbet händer en del, och inte övervägande av det positiva slaget... nya grupperingar, nya chefer, ny arbetsplats två våningar upp och därmed tappar vi vår otroliga jobbförmån som vi haft i utsikten...

Läget vid Bünsowska tjärnen är ju sååå härligt, och vi får iaf fortsätta att njuta av möjligheten att gå ut med kaffekoppen eller lunchtallriken. Det kan vi ju fortfarande göra, även om vi fått lite längre transportsträcka med fler trappor;-).
 Ja, ja, man kan inte få allt här i livet. Det viktigaste är ändå att trivseln på jobbet består, vi får hålla tummarna att det kommer att fungera i praktiken - vi är många som är skeptiska. Så skönt det vore om vi alla har fel och det blir bättre än vi tror!

 Även vinterskruden är vacker......






 Valpkursen fortsätter som vanligt, och vårt stadsbesök gick jättebra! Nästan alla fixade gallertrapporna och hiss-åkning, och vi avslutade med ett gott fika på Baristas uteservering. Lite kallt visserligen, men trevligt! Nästa gång ska vi träffas i skogen tillsammans med Camilla och Linda och deras lydnadskurser. Då ska de få pröva på spår, sök och uppletande. Hoppas att vädret bättrar sig väsentligt!!!
Tränade lite jakt-sök och markeringar med Joker idag, men jag tror att till och med han tyckte vädret var uselt:-). Men på det stora hela gick det bra. Sen blev det lite kontaktträning i fotposition, han släpper gärna kontakten i första steget och jag vill ha fullt fokus på mig hela tiden!
I morgon ska jag göra premiär som tävlingsledare, vi har lydnadstävlingar på klubben och jag ska ha Lk1 och Lk2. Spännande, hoppas jag håller ordning på moment och kommandon:-). Mina fusklappar är klara, så det är bara att köra!
Nu ska jag krypa till sängs med en bra bok en stund, och vila foten... Ja den ja! Efter senaste besöket hos sjukgymnasten visade det sig att jag måste hårdträna rörligheten för att t.ex kunna gå i trappor riktigt. Och det har lett till att jag har konstant ont i foten, fast mer eller mindre och på olika sätt. Inte direkt i brottet, utan mer runt omkring... sen beror det ju på vad jag gör också naturligtvis. Men jag försöker verkligen hålla mig i rörelse för att inte stelna till, men jag vet inte om jag tycker att det blir nåt vidare resultat:-(.
Fast i fredags, när vi hade jobb-fest ute på Vindhem, så dansade jag faktiskt!! Rörde kanske inte så väldigt mycket på fötterna, men disco kan man ju fixa ändå:-). Det var väldigt, väldigt roligt, men jag fick sota för det på lördag... Men so what, man måste få ha roligt också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar