21 januari 2012

Nu rullar det på igen...

Fantastiskt vad fort man kommer in i vardagslunken igen! Vi har ett fint högtryck på jobbet nu, så helgerna är guld värda...
Förra helgen blev det inte så mycket vila dock, då var det kursdags igen i Ö-vik. Jag, Linda och Camilla bakom ratten styrde kosan norrut i arla morgonstund. En intensiv helg blev det som vanligt, men det är sååå roligt! Många diskussioner blir det, alla kursdeltagarna har sina egna erfarenheter att dela med sig av. Svårigheten är bara att hålla sig till ämnena som ska diskuteras, vi svävar gärna ut på sidospår bara för att det är så intressant:-). Lördag kväll blev en ganska tidig historia, men vi hann med ett restaurangbesök och nåt glas vin innan det var godnatt. Söndagen rann iväg i hastigt tempo också, och kom hem lagom till middagstid.
Vad har hänt mer? Inget revolutionerande direkt... har varit med Joker hos Anna-Lena och löpbandstränat, tränat lite lydnad tillsammans med Linda och Ulle (lydnad innebär i nuläget positionsträning! Känns som om det har pågått ett tag, men faktum är att jag varit alldeles för lat och tränat alldeles för lite...).
Härom dagen tog jag och Linda en mini-promenad på lunchen, runt den fina tjärnen vi har utanför våra fönster. Man måste passa på medans det finns lite ljus att ta vara på! Håll med om att vi har ganska fina omgivningar utanför jobbet!







Linda koncentrerar sig på....

...att vissla för en talgoxe

En riktig höjdargrej har vi gjort förresten - i torsdags var vi på Tonhallen och såg Peter Carlsson & Blå Grodorna! Jag säger bara - om du inte har sett dem, så gör det om du får chansen!!! Han är dalmasen som kan det mesta... han sjunger blues, Dan Andersson, polskor, egen-skrivna låtar, berättar historier så man kiknar av skratt, reciterar ett  helt kapitel ur Hemsöborna (man blev alldeles trollbunden...), berättar skrönor från barndom och hembygd, ja, han är helt otrolig! Fantastiska musiker hade han med sig också.... Han hade föreställningar både torsdag, fredag och lördag, och jag förmodar att alla var utsålda. Och jag skulle lätt ha kunnat gå på alla tre! Hans "hemma-arena" är Scalateatern i Stockholm, så har ni vägarna till huvudstaden någon gång så passa på.
Idag har vi kört skräp till tippen (för vilken gång i ordningen måntro??) och avslutade dagen med middag tillsammans med syrran och Åke. I morgon blir det träff med mitt kursprojektekipage, Neta och Beckham, och en tur till mamsen. Och kanske, kanske lite egen hundträning också;-)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar