8 oktober 2011

Nice lördag!

Ja, det blev en nice lördag idag! Började med en långprommis med hundarna, och båda fick aktivera sig utifrån behov...;-). Sök efter boll för Joker och hämta pipis/dragkamp och lite lydnad för Rufus. Nöjda hundar lämnades sedan ensamma en stund (ja, Marcus var ju hemma men sovandes i sängen...) och jag och Arne for till K-Rauta utrustade med släpvagn för att köpa balkongtak och hängränna/stuprör. Så nu håller jag tummarna för icke-regn i morgon så att våra snickar-killar kan komma och göra klart det sista! Jag sopade bort en del sågspån från balkongen idag, bar ut ett litet bord och satt och njöt med en kaffe i eftermiddagssolen...:-).
Sen var det dags att ta fram snabeldraken en runda, och efter det blev det en ny prommis med hundarna, en tur till jobbet för att hämta en klöv (ja, en f.d arbetskamrat hade med sig den och la den i en av våra frysar men jag glömde att ta hem den i går...) så nu är vi laddade tills i morgon när vi ska viltspåra!
En god middag med fläskfilé under parmesantäcke avåts med ett glas rött och nu återstår resten av kvällen! Får se om TV:n erbjuder något eller om det blir en god bok (eller nåt).
Lite bilder från balkongbygget:
Före

Marcus måttar och sågar

Christian reglar!

Blir nog bra så småningom!

STOR och härlig blir den!

Fler bilder kommer, vi har ju kommit betydligt längre än så här nu!
Under balkongen är tanken att vi ska bygga hundgård! Gruset finns redan (behöver bara utökas lite mer) tak blir det automatiskt och hundgårdssektionerna har vi också! Behöver en koja dock, som är varmbonad - tanken är ju att hundarna ska vara där när vi jobbar. Tips, någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar